marți, 27 septembrie 2011

Sfaturi pentru petrecerea burlacilor!

Sfaturi pentru petrecerea burlacilor.

Ia decizii destepte!
Desi traditia spune ca petrecerea burlacilor trebuie sa aiba loc inainte cu o noapte de nunta, nu este tocmai o idee grozava, in special in cazul in care alcoolul este implicat:).Nu uita ca ai implicat multi bani, timp si efort ca ziua nuntii sa fie perfecta pentru a o strica cu un mire mahmur si o mireasa obosita.
Fii destept si organizeaza petrecerea burlacilor cu un weekend sau 2 inainte de nunta.



Idei pentru barbati pentru petrecerea  burlacilor!
Multi barbati, in special cei care sunt mai in varsta nu sunt incantati de ideea unei petreceri in baruri cu bere si striperite.O idee buna este sa ii duci la un sport in timp ce puteti face si restul lucrurilor dorite.De exemplu la golf, la pescuit, sa vizitati o expozitie de masini, sa vizitati o fabrica de bere sau sa jucati paintball.Sunt multe moduri de a face o petrecere diferita si in care toti sa se simta bine.

Petrecere combinata!
O alta idee este sa combinati petrecerile burlacilor cu cea a burlacelor.Este o metoda de a economisi bani si in plus se vor bucura si burlacii,poate asa se vor forma noi cupluri:).

Petrecere de frumusete -petrecere pentru distractie!
Daca mireasa nu este genul iesirilor, bautului sau cluburilor de striperi nu este nici o problema.Exista multe moduri de a face petrecerea frumoasa.Unele saloane de infrumusetare ofera pachete speciale pentru petrecerile burlacilor, mergi cu prietenele la pedichiura, manichiura, masaj,spa.etc.Trebuie doar sa dai cateva telefoane la saloane sa va programati si sa negociati pretul.

Muzica!
Pregateste-ti melodiile preferate dinainte, este nevoie ca 4-5 ore muzica sa nu se opreasca sau sa te trezesti cu niste melodii care nu sunt pentru petreceri.Cel mai bine iti pregateasti un cd cu aproximativ 40 de melodii.
Daca vrei ai putea pregati niste melodii preferate si pentru karaoke, prietenele tale cred ca vor fi incantate de idee.

Fa o petrecere memorabila!
Toate petrecerile de burlaci la care ai fost au fost cam la fel.Tu trebuie sa faci sa fie diferita si memorabila.Trebuie sa te gandesti la locatie, acasa sau la restaurant, mancarea ce o veti servi, bautura, evenimentele surpriza.


Petrecerea burlacilor acasa!
Iti ofer cateva sfaturi pentru petrecerea burlacilor acasa care sper ca-ti vor fi de folos:
1.Decide-te asupra temei petrecerii, data si a locului unde va avea loc petrecerea cu o luna sau doua  inainte.
2.Daca vrei poti trimite invitatii prietenilor pentru petrecerea burlacilor cu o luna inainte.Invitatie ce trebuie sa fie personalizata cu o poza si text amuzant
3.Pregateste decoratiunile care le doresti, hotaraste asupra meniului si melodiile sa fie puse pe un cd.
4.Inainte cu o noapte pregateste aperitivele ce se pot servi pe toata durata noptii:cipsuri, prajituri, covrigei.etc Recomandat ar fi un bufet suedez care sa contina feluri de mancare si snacks-uri.


Descriere: Sfaturi pentru petrecerea burlacilor!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu