sâmbătă, 8 octombrie 2011

Cadouri de nunta pentru miri




Daca doriti sa faceti cadou tinerei perechi, ideal ar fi sa faceti un cadou original si creativ.Daca doriti ca mirii sa iubeasca si sa pretuiasca cadoul in anii ce vor urma trebuie sa le oferiti altceva inafara de boluri decorative sau vase pentru bucatarie.Aici aveti cateva optiuni creative pentru atentia dumneavostra.

Pentru tinerii casatoriti care iubesc cultura:
Gasiti o piesa uimitoare de opera de arta, aceasta poate fi o pictura, o sculptura sau pentru o idee originala puteti opta pentru o pictura inspirata dintr-o fotografie cu cei doi.Pentru prietenii iubitori de muzica alegeti melodii de orchestra, simfonice sau opera.


Pentru mirii carora le place sa gateasc.
Daca prietenilor tai le place sa gateasca si/sau sa manance optati pentru un aparat de gatit unic.Uitati de aparatele mici si obisnuite si alegeti de exemplu un aparat pe care il poti folosi pentru mai multe feluri de mancare.Exista un aparat care are un nivel pentru gratar, iar dedesubt inca doua nivele in care poti gati cranza sau desertul.Gasiti voi ceva spectaculos pe piata.


Pentru miri iubitori de distractie
Pentru acest gen de cuplu, cadoul trebuie sa ofere o explozie de bucurie, sa fie ceva care nu mai au si care sa fie util in acelasi timp.De exemplu puteti opta pentru seturi de jocuri haioase care sa accentueze stilul lor.Gasiti seturi de darts originale rezistente sau cautati la sectiunea de sticlarie seturi elegante de pahare pentru bauturi si care sa fie si utile.

 
Pentru tinerii romantici

 In cazul in care un bun prieten sau ruda apropiata se casatoreste este clar ca aveti multe amintiri impreuna iar darul ideal trebuie sa se roteasca in jurul acelor amintiri unice.Puteti opta astfel pentru un album cu poze si amintiri in care ati petrecut impreuna.Alegeti albume foto catifelate si rame foto elegante, astfel incat cuplul sa umple restul filelor cu poze pe parcursul anilor.Mai puteti face cadou si un cos cu daruri care sa-i reprezinte.Luati in considerare orice detaliu de cand s-au cunoscut si cu siguranta veti gasi lucruri frumoase.


Pentru tinerii casatoriti carora le place sportul
Pentru iubitorii de sport oferiti-le bilete la  meci la echipa lor favorita sau orice tip de echipament pentru sportul lor favorit.

O zi de nunta este considerata una din cel mai importante si fericite  zile din viata unui cuplu in timpul vieţii. Indiferent de cadoul ales important este sa comemorati aceasta ocazie speciala cu un cadou si ganduri ce vin din inima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu