marți, 11 octombrie 2011

Tortul de nunta

Sunteti in toiul pregatirilor pentru nunta?Desigur pana acum ati rezolvat cu rochia, culorile, florile, invitatiile insa acum este timpul pentru tortul de nunta.



Traditia tortului de nunta
Tortul de nunta reprezinta o tarditie pentru ceremoniile de casatorie peste tot in lume.Traditia spune ca fericitul cuplu trebuie sa taie tortul impreuna, acest lucru se datoreaza faptului ca este un simbol al uniunii si comuniune.
 Ce tip de tort sa alegem?

Torturile de nunta se gasesc intr-o varietate de diferite dimensiuni, forme, arome si culori.Cele mai populare arome alese de tinerele cuplurile sunt de fructe, tort de ciocolata si cu diferite creme.Nu exista reguli in alegerea aromei, ramane la latitudinea cuplului.


 Ce culoare sa alegem pentru tortul de nunta?
Culoarea tortului trebuie sa fie in general in aceeasi linie cromatica cu nunta, puteti sa alegeti culoarea ca si a salii, a decoratiunilor, a florilor sau rochiile domnisoarelor de onoare.Trebuie sa precizati furnizorului exact ceea ce doriti ca sa iasa pe placul vostru.


 Ce dimensiune si greutate ar trebui sa aiba tortul de nunta?
Pentru o nunta este necesar un tort mai mare pentru a ajunge tuturor invitatiilor dumneavoastra.A devenit o moda alegerea tortului de nunta pe nivele.Torturile pe nivele are un punct de vedere estetic si de aceea este foarte indragit.Dupa bunul plac nivelele pot fi rotunde, patrate, dreptunghiulare sau hexagonale.
Greutatea ideala de xemplu pentru o nunta intre 100 si 200 de invitati este intre 8 si 10 kg.


Ce firma trebuie sa aleg pentru tortul de nunta?
Exista multe firme in fiecare oras care fac torturi gustoase si estetice.Incercati mai multe pana va convingeti, aveti grija la detalii:estetica, reteta, gust, numar de nivele, glazura, culoare, forma.etc.De obicei firmele asigura si transportul la local la ora stabilita, servicii oferite gratuit.Acest lucru va ajuta foarte mult la planificare inlaturand orice grija de livrare si probleme de transport a acestuia.


Succes in alegeri.:)




Un comentariu:

  1. Imi place foarte mult primul tort! Destul de simplut, dar elegant... exact pe gustul meu. O sa apelez la Brasov torturi nunti si stiu ca o sa faca o treaba buna. Il vreau de ciocolata cu fructe :D Yummy, deja am gura apa.

    RăspundețiȘtergere